Rólunk  
  WMD electronics Kft. elsődleges tevékenysége a zártláncú videó technikában használatos, saját fejlesztésű, szabadalmaztatott, VMD960 digitális videó mozgásérzékelők fejlesztése, gyártása, az általunk gyártott készülékek szervizelése, a témakörhöz tartozó szaktanácsadás.
 
Több mint 25 évi folyamatos fejlesztés eredményeként alakult ki a legkorszerűbb technológiára épülő, egyedi műszaki megoldásokat tartalmazó VMD960 digitális videó mozgásérzékelő család.
 
 
  Gyártmányaink, a teljesség igénye nélkül

A WMD különleges technológiai megoldása egyedülálló elven alapul, amely lehetővé tette a két saját programozású mikro csippel megépített, a bankkártya 1/2 részénél is kisebb, intelligens, távvezérelhető, kamerába is beépíthető digitális video mozgásérzékelő kifejlesztését és gyártását (VMD960-MM).

Legújabb berendezésünk az Scout automata videokamerás térfigyelő (VTF-8S), amely egy eddig gazdaságosan megoldhatatlannak tűnő feladatra kínál megoldást.

VTF-8S Scout automata videokamerás térfigyelő
VMD960-MM modul
VMD960-MB egycsatornás mini verzió
VMD960-8 moduláris rendszerű, csatornák száma: 1-8
VMD960-MM egycsatornás mini modul
VMD960-Special különleges feladatokra
 
 
  Szakembereink felkészültsége lehetővé teszi a VMD960 készülékcsalád sokoldalú felhasználási igényeihez való továbbfejlesztési munkák folytatását.

Eddig kialakított kereskedelmi és technikai kapcsolataink jó lehetőséget biztosítanak a belföldi, illetve határainkon túli forgalmazáshoz, az újabb fejlesztésekhez, kooperációs partnerek bevonásához, a gyártás folyamatos, magas színvonalon történő biztosításához..

A WMD electronics Kft.- nél a minőségi munka már a tervezéskor kezdődik és a gyártás minden lépését végig kiséri. Csak az a termék szállítható, amely minden vonatkozásban teljesíti az előírt műszaki paramétereket.

A VMD960 termékekre a WMD electronics Kft. 3 év garanciát vállal.

A minőségi munka folytatódik a műszaki tanácsadással, a vevőszolgálati munkával. Őszintén reméljük, hogy az általunk szállított VMD960 digitális videó mozgásérzékelők hozzásegítik Önt a biztonságosabb környezet kialakításához.

Üdvözlettel Waldmann Sándor
Tulajdonos - Ügyvezető
 
 
WMD electronics Kft.Cím: 1116 Budapest, Temesvár u. 20.Telefon: 06 1 3710235E-mail: wmd@wmd.hu